Onderhoud

Gazonverzorging & maaien

Gelukkig is het makkelijker dan ooit om uw gazon in perfecte staat te houden. Wij bieden grasmaai- en verzorgingsdiensten aan op basis van uw individuele behoeften.

Onze vakmensen analyseren, plannen en leveren snel en effectief gazononderhoud, terwijl ze zich concentreren op uw wensen en op het eindresultaat! Van het maaien van het gras tot en het voeden van het gazon. Wij zorgen ervoor dat we realiseren wat u wilt en dat met de grootst mogelijke aandacht voor detail!

V&V Groenservice biedt u allerlei diensten aan voor het onderhoud van u tuin zodat u zonder zorgen kunt genieten van het buitenleven.

Snoeien van heggen

Onze professionals kunnen van ale uitgegroeide hagen terug een mooie  haag maken!

Wij werken aan alle soorten hagen en zorgen voor het snoeien, vormen en verkleinen, door gebruik te maken van professioneel gereedschap/apparatuur om zelfs de meest complexe projecten nauwkeurig en precies te snoeien.

Wij kunnen u ook advies geven over de beste zorg en het beste onderhoud voor gezonde en dicht op elkaar staande struiken!

Wieden & Snoeien

Onze experts zijn in elk seizoen beschikbaar om u te helpen met het onderhoud van uw tuin en deze in een gezonde en bloeiende conditie te houden!

We kunnen ongewenste groei verwijderen, uw planten verzorgen en beschermen, overgroeide struiken snoeien  en uw groenvoorzieningen verbeteren en verzorgen!

Bovendien zijn we ook zeer bedreven in het snoeien en in boomchirurgie die essentieel zijn voor het creëren van vorm, het ontwikkelen van structuur, voldoende drainage en voeding!

Aanplanting

Droomt u van een gazon vol bloeiende bloemen of een mooi klein fruit- en groentetuintje? Laat ons weten waar u naar verlangt en laat de rest aan onze experts over!

Wij zijn er om uw tuin te verrijken met allerlei praktische planten voor uw omgeving! We kunnen u ook advies geven over alle aspecten van het houden van dit stukje van de hemel in de beste omstandigheden! Van voeding en plaatsing tot onderhoud en verzorging, onze vertrouwde hoveniers zijn volledig gekwalificeerd om u te helpen met alles wat u moet weten!

Vraag informatie aan